У Київраді нагородили Подяками Київського міського голови машинобудівників і приладобудівників столиці (+фото)

У Київраді нагородили Подяками Київського міського голови машинобудівників і приладобудівників з нагоди їхнього професійного свята. Від імені Київського міського голови Віталія Кличка Подяки вручив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Як зазначив Володимир Бондаренко, сьогодні машинобудівні та приладобудівні підприємства є невід’ємною частиною національної оборони, оскільки вони виробляють техніку й обладнання, які використовуються на передовій.

«Новий час створює нові виклики. Сьогодні наші зусилля спрямовані на оборону, і тут Києву беззаперечно є чим пишатись. Країна протистоїть значно сильнішому ворогові не тільки завдяки підтримці партнерів, але й завдяки сферам машинобудування та приладобудування. Попри постійні ворожі обстріли українські малі та великі заводи, стратегічні підприємства, прикладаючи титанічні зусилля, розробляють, створюють, будують, ремонтують, відновлюють і всіляко допомагають Силам безпеки та оборони. Наша Перемога буде, зокрема, завдяки їм», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради подякував усім працівникам галузей машинобудування та приладобудування за їхній внесок у розвиток столиці та країни.

Джерело