Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу повідомив Ярослав Коминський

Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу повідомив Ярослав Коминський

945-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу

7010 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

Фахівці Благодійний фонд «Рокада» Львів і HelpAge Ukraine – Представництво HelpAge International в Україні завітали до літніх людей, які проживають у санаторії Немирів. Представники благодійного фонду організували майстер-клас з ліплення вареників. Під час майстер-класу переміщені особи розказували про своє життя та ділились історіями з минулого. https://salo.li/28aa17A

У Мостиському Народному домі пройшов шкільний урок волонтерства під назвою “Як творити добро тут і зараз”. Захід було організовано в рамках курсу “Мовні школи в контексті служіння й комунікації”, який проводили студенти Українського католицького університету: https://salo.li/f6D8105.

На Львівщині провели завершальний етап «Ековікендів» для дітей військових, ВПО та з вразливих категорій. «Ековікенд» тривав три тижні, під час якого залучили 75 учасників. Цього разу школярі відвідали ведмежий притулок «Домажир», ознайомилися з природоохоронними територіями Львівщини, видами флори і фауни, які перебувають під охороною й поширені у Карпатському регіоні. А також їм провели екскурсію до водоспаду поблизу села Сопіт на території НПП «Сколівські Бескиди» і покатали на рафтах: https://salo.li/3f39994.

Найближчим часом 45 шкіл Львівщини отримають грошову допомогу від World Food Programme. Про це йшлось під час зустрічі начальника Львівської ОВА Максима Козицького з директором Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні (WFP Ukraine) Річардом Рейганом. Детальніше тут- https://salo.li/259Fcb6.

На Львівщині безкоштовно оперуватимуть дітей з порушенням слуху. Клініку дитячої оториноларингології Центру дитячої медицини лікарні «ОХМАТДИТ» включили у державну програму кохлеарної імплантації. Запис на консультацію та обстеження – http://surl.li/qiwlhw. Контакти для запису на консультацію: 067 760 00 31 або (032) 236 81 55.

Разом переможемо!

Джерело