#НекупуйПрихисти: всіх, хто подарував дім безпритульним тваринам, запрошують долучитися до флешмобу та розповісти власну історію

У мережі стартував флешмоб #НекупуйПрихисти, покликаний популяризувати адопцію тварин. Усім, хто вже прихистив кота чи собаку, пропонують поділитися власною історією та розповісти, як життя змінюється після появи улюбленця, взятого з притулку чи вулиці. Про це розповів директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний, який також долучився до флешмобу.  

«Важливо показувати на власному прикладі, що кожна тварина, незалежно від породи або віку, має шанс на щасливе життя. Для цього ми запустили флешмоб, який має на меті надихнути якомога більшу кількість людей прихистити тваринок, зокрема під час прийдешніх днів адопції в Міжнародному виставковому центрі», – зазначив Олександр Возний.

У відео, яке він виклав у мережу, розповідається історія кота на ім’я Коржик, якого родина Олександра Возного прихистила кілька років тому. 

«Тварини, яких ви врятували з вулиці, з притулку або забрали з неналежних умов – особливі. Кожного дня ви будете відчувати любов та бачити вдячні очі. Запрошую всіх, хто прихистив тварин, долучитися до флешмобу. Можливо, саме ваша історія надихне людей прийти 5-6 жовтня в МВЦ та знайти собі нового чотирилапого друга», – сказав він. 

Для того, щоб взяти участь у флешмобі, необхідно:

  • зняти відео або зробити фото зі своїм улюбленцем;
  • розповісти, як змінилось ваше життя після його появи;
  • додати хештег #НекупуйПрихисти;
  • розмістити відео або фото в соцмережах.

Нагадаємо, що 5 та 6 жовтня в Міжнародному виставковому центрі вдруге в цьому році відбудеться наймасштабніший в Україні захід з адопції тварин. Подію організовує КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» разом із відомими притулками столиці та області.

Джерело