ЧОМУ ТАЛАНИ КРАЩІ: декомунізація армійського взуття та як перевзули військо

Радянська та пострадянська армія одягала своїх солдатів у доволі застарілий вид взуття, який називали «рифленки». Це були звичайні шкіряні берці. Вони були здатні трохи відштовхувати вологу і певною мірою захищати надп’ятково-гомілковий суглоб. Проте російське вторгнення в Україну ще в 2014 році змусило армію змінюватися. На заміну застарілим шкіряним берцям почали приходити нові види взуття, які були розроблені спеціально для потреб військових.

Так ми отримали усім відомі Талани. На відміну від своїх попередників, вони повністю не пропускають воду, взуття стало зручнішим і комфортнішим, його поверхня дозволяє відводити надмірне тепло.

Детальніше про те, як в ЗСУ вдалося провести декомунізацію взуття дивіться у п’ятому випуску проєкту «Кадровий / мобілізований», разом із підполковником Сергієм Місюрою та молодшим сержантом Володимиром Кравчуком.

ЦЕНТР РЕКРУТИНГУ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ ⚔ https://recruiting.mod.gov.ua

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

А також слухайте наші ПОДКАСТИ:

🔷 Spotify https://open.spotify.com/show/6r3UPESDJfo6nlHn8UjHeX

🔷 Apple Podcasts https://podcasts.apple.com/us/podcast/армія-tv-–-інтервю/id1750293052

🔷 YouTube https://music.youtube.com/playlist?list=PL57tjKWaBro2A9BedUsfPZa93D27VNSOq

Джерело