РОЗПОЧАТО ВІДБІР КАНДИДАТІВ ДЛЯ ВКЛЮЧЕННЯ ДО СКЛАДУ КОМІСІЇ З ВІДБОРУ КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ ФАХІВЦЯ ІЗ СУПРОВОДУ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА ДЕМОБІЛІЗОВАНИХ ОСІБ ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

Для представників інститутів громадянського суспільства (громадських організацій, професійних та творчих спілок, організацій роботодавців, благодійних і релігійних організацій, органів самоорганізації населення, недержавних медіа та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства), що здійснюють діяльність у сфері захисту прав та інтересів ветеранів війни та членів їх сімей.

РОЗПОЧАТО ВІДБІР КАНДИДАТІВ ДЛЯ ВКЛЮЧЕННЯ ДО СКЛАДУ КОМІСІЇ З ВІДБОРУ КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ ФАХІВЦЯ ІЗ СУПРОВОДУ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ ТА ДЕМОБІЛІЗОВАНИХ ОСІБ ВІД ПРЕДСТАВНИКІВ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА

Відділом з питань ветеранської політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області розпочато відбір кандидатів для включення до складу комісії з відбору кандидатів на посаду фахівця із супроводу ветеранів та демобілізованих осіб (далі –  комісія) від представників інститутів громадянського суспільства, які здійснюють діяльність у сфері захисту прав та інтересів ветеранів війни та членів їх сімей.

Загальними вимогами до кандидатів у  члени комісії є:

  • громадянство України, вільне володіння українською мовою;
  • досвід службової/громадської/волонтерської діяльності в сфері захисту інтересів ветеранів війни та/або роботи в сфері соціального захисту не менше одного року.
  • Для включення до складу комісії  від представників інституту громадянського суспільства подаються наступні документи до 01 жовтня 2024 року:

  •  заява у довільній формі на ім’я керівника місцевого органу підписану керівником відповідної організації, із зазначенням особи кандидата (члена відповідної організації або будь-якої іншої фізичної особи), який пропонується для включення до складу комісії;
  • копії виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та установчого документа інституту громадянського суспільства, скріплені печаткою (у разі наявності);
  • документи чи інші належним чином засвідчені матеріали, що підтверджують досвід діяльності у відповідній сфері кандидата до складу комісії.
  • Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства до співпраці.

    За додатковою інформацією звертатись до відділу з питань ветеранської політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області за адресою: м. Коростень, вул. М.Грушевського 60/2, каб. 10, e-mail: veteran@krstrda.zht.gov.ua.

    Джерело