Дайджест подій за тиждень: 🍇 Зустрівся з виноробами Одещини. Працюємо над розвитком галузі. 💼 267 мільйонів гривень

Дайджест подій за тиждень:

🍇 Зустрівся з виноробами Одещини. Працюємо над розвитком галузі.

💼 267 мільйонів гривень. Таку суму мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу отримали 697 заявників з Одеської області в рамках програми «єРобота».

🇺🇳 Зустрілися з Головою Представництва
ЮНІСЕФ в Україні. Обговорили відновлення та будівництво скважин з питною водою, встановлення сонячних панелей, програми підтримки для дітей ВПО, гранти для закладів освіти регіону.

🇺🇸 Провів зустріч з віце-президентом DAI Global. Обговорили ключові напрямки співпраці, зокрема енергетичну безпеку, роботу портів і розвиток агросектору.

❄️ Готуємо транспортну інфраструктуру до роботи в умовах зими.

📱 Провели зустріч з керівниками регіональних підрозділів операторів мобільного зв'язку. Наша мета – стабільний мобільний зв'язок навіть в умовах можливих відключень електропостачання.

💉 Відкрито нову модульну амбулаторію в селі Чогодарівка на Одещині.

🏠 Доступне житло в Одеській області: програма «єОселя» стає ще ближчою. Видано 628 кредитів на суму понад 872 млн грн. Це четвертий показник по Україні. Найбільше кредитів отримали військові – 452 кредити на суму 648 млн грн, медики, педагоги та науковці також скористалися програмою.

🏙️ Відзначили 235-у річницю заснування Біляївки. Відкрили новий рентгенологічний кабінет та передали сучасне медичне обладнання.

🥇 Провели обласні спортивні ігри «Рухайся до Перемоги».

Джерело