Майже 30 зустрічей високого рівня за тиждень: ключове, що слід знати жителям Львівщини про результати візиту Президента України у США👇🏻

Майже 30 зустрічей високого рівня за тиждень: ключове, що слід знати жителям Львівщини про результати візиту Президента України у США👇🏻

Україна отримає майже 8 мільярдів доларів допомоги. Це найбільший пакет за весь час. Він включає зброю для наших Захисників і Захисниць, системи ППО, розширення тренувальної місії F-16 та інші критично важливі ресурси для нашої оборони.

Володимир Зеленський зустрівся з керівництвом США, лідерами Європи та країн Глобального Півдня, з обома кандидатами в Президенти США, а також із представниками міжнародних організацій, енергетичних та оборонних компаній. Це надважливо, щоб наша держава надалі мала сильну міжнародну підтримку.

Команда Президента представила партнерам конкретний план дій для досягнення справедливого миру та припинення агресії. Це важливий крок до нашої перемоги.

Ухвалили Спільну декларацію про підтримку відновлення та реконструкції України. Більше ніж 30 країн приєдналися до плану відбудови нашої держави після війни. Ця декларація – гарантія, що ми не залишимося самі.

Президент та очільник Офісу Президента активно обговорювали з партнерами подальше посилення санкцій проти агресора та можливість використання заморожених російських активів для відновлення України.

Дякую Президентові Володимиру Зеленському за лідерство у життєво важливих для нашої держави питаннях. Дякую всім нашим союзникам, які стоять на правильній стороні при ухваленні рішень, які вже увійшли в історію. Дякую нашим оборонцям за те, що в нас є держава!

🇺🇦🤝🇺🇸

Джерело