​​Майже 950 днів Україна відбиває напади росіян – це мужність наших воїнів і усебічна підтримка союзників

​​Майже 950 днів Україна відбиває напади росіян – це мужність наших воїнів і усебічна підтримка союзників

Загарбники з росії розраховували на швидкий наступ і швидкий успіх. Але Україна тримає оборону вже 949 діб. Щогодини зупиняє навалу армії агресора. Героїзмом наших військових захоплений увесь цивілізований світ. Американці ї європейці пишаються успіхами сучасної української армії, що протистоїть ворогу у війні, яку щоразу змінюють технології. Пишаються і підтримують.

Пам’ятаю, як важко було у перші дні повномасштабки, коли я перебував на Луганщині у складі Сил оборони. В нас, українців, майже ніхто не вірив. Але Президент Зеленський та його команда поступово переконували світ, що Україна може протистояти росіянам.

Нещодавній візит Глави держави до США, його чисельні зустрічі і домовленості – шлях до нашої Перемоги.

Американці чують і залишаються з нами, про що свідчить найбільший за весь час пакет військової допомоги на 8 мільярдів доларів. Його уже узгоджено. Чекаємо на нове озброєння для фронту і системи ППО для захисту наших міст.

За це окрема подяка Президенту Байдену. Україна може розраховувати і на двопартійну підтримку Конгресу. Вкрай важливо, що і обидва кандидати у Президенти США ознайомилися з нашою стратегією – нашим прагненням до миру і визволення територій. Розраховуємо на подальшу підтримку.

Володимир Зеленський представив світовому співтовариству й План Перемоги. Вже 12 жовтня у Німеччині відбудеться чергова, але, сподіваємось, найпотужніша за весь час зустріч у форматі «Рамштайн», де і будуть узгоджені подальші кроки.

Продуктивний тиждень на теренах США не обмежився питаннями про зброю і дозвіл бити по військових об’єктах на території рф, хоча це зараз – найголовніше.

Вже 30 країн приєдналися до плану повоєнного відбудови України. Розглянуті нові варіанти посилення санкцій. Бо росіяни теж не сидять на місці і постійно намагаються оминути заборони і обмеження. Обговорені й напрями використання доходів від заморожених російських активів для потреб України.

На подальші рішення очікують українські бійці на Сході та Півдні країни, наші Повітряні Сили. І звичайні українці в тилу – жінки і діти, які відчайдушно вірять у нашу Перемогу. Вони прагнуть жити у мирі, а не просинатися щоранку від вибухів, як от сьогодні у Запоріжжі, де росіяни зруйнували ще одну багатоповерхівку. Українцям потрібні захист і зброя. Все інше – за нашими мужніми оборонцями.

​​Майже 950 днів Україна відбиває напади росіян – це мужність наших воїнів і усебічна підтримка союзників

Джерело