Начальник РВА нагородив військовослужбовців з нагоди Дня Захисників та Захисниць України

Начальник РВА нагородив військовослужбовців з нагоди Дня Захисників та Захисниць України

Сьогодні на центральній площі міста Яворова начальник військової адміністрації Ярослав Коминський спільно з головою районної ради Миколою Романюком привітали мужніх воїнів та подякували за їх боротьбу на полі бою.

За проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість, незламність духу, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення територіальної цілісності та суверенітету України та з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України Ярослав Коминський нагородив подяками від начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького та медаллю Яворівської районної військової адміністрації.

“Українські Захисники та Захисниці – відважні і непереможні Герої. Це ті, хто мужньо бореться. Нескорені Воїни, які надихають, вражають та вселяють віру! Дякуємо за ваш героїзм.

Низько схиляємо голови та віддаємо шану тим, хто поклав своє життя в ім’я незалежності й свободи України.

Шануємо пам’ять полеглих Героїв! І рухаємося вперед, аби здобути таку жадану Перемогу! Бажаємо Вам справжнього козацького духу, незламної віри та впевненості у кожній дії! Бережіть себе! Слава Україні!”, – зазначив очільник району.

Джерело