Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу повідомив Ярослав Коминський

Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу повідомив Ярослав Коминський

952-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу

 Сьогодні Мостищина прощається з Захисником Лотоцьким Олегом Павловичем. Вічна пам’ять Воїну!

7076 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

У День Захисника та Захисниці України, під час загальнонаціональної хвилини мовчання, жителі Львівщини разом із предстоятелем Православної церкви України Митрополитом Епіфанієм, духовенством з глибоким сумом згадали про всіх наших оборонців, які віддали життя в ході повномасштабної війни, ООС, АТО та Революції Гідності. А також воїнів різних епох, які найдорожчою ціною виборювали Незалежність нашої Держави. https://salo.li/68C79B1.

Наша 45 окрема артилерійська бригада Збройних Сил України відтепер носить почесне імʼя генерала Мирона Тарнавського! Верховний головнокомандувач та Президент України Володимир Зеленський вручив стрічку з почесним найменуванням командирові бригади полковнику Олегові Файдюку і прапороносній групі бригади. Дякую всьому особовому складу 45 артилерійської бригади за те, що ви робите від початку повномасштабного вторгнення, аби Україна була Вільною. https://salo.li/24141a8.

 З нагоди Дня Захисників та Захисниць України привітав та подякував військовослужбовцям за їх мужній подвиг та хоробрі серця. За проявлену особисту мужність та героїзм, стійкість та рішучість, незламність духу, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення територіальної цілісності та суверенітету України та з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України нагородив подяками від начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького та медаллю Яворівської районної військової адміністрації.. https://salo.li/2badBA3.

На Яворівщині вшанували пам’ять Героїв Яворівської громади, які народилися чи віддали свої життя за Україну у жовтні та Героїв України. На площі Ринок відбувся урочистий захід з нагоди Дня захисників та захисниць України під гаслом “Під покровом Богородиці – до перемоги”: http://surl.li/fgnazl.

 У День Захисників і Захисниць України, у Добростанська гімназія відкрили «Простір Героїв України». Куточок памʼяті облаштований портретами і фотографіями Героїв, що тут навчалися і проживали, та особливо цінними скарбничками із особистими речами, якими користувалися і дорожили наші Захисники. Цей простір покликаний не лише вшанувати пам’ять, але й стати джерелом натхнення для майбутніх поколінь: http://surl.li/kuuqrv.

 У День Захисників та Захисниць України передали зі Львівщини нашим оборонцям ще 262 дрони. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Як зазначив він, цього разу дрони підсилять воїнів 24 ОМБр імені короля Данила, Інтернаціонального легіону, 68 окрема єгерська бригада ім. Олекси Довбуша, РАРОГ – батальйон безпілотних авіаційних комплексів 24 ОМБр, Львівський Прикордонний Загін, 77-ї окремої аеромобільної бригади, 3 окрема штурмова бригада, ССО, ГУР, 10 окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс», 80 окрема десантно-штурмова Галицька бригада ДШВ ЗСУ та Окремий батальйон Вовки Да Вінчі. Докладно – http://surl.li/dhnekv.

Разом переможемо!

Джерело