У м. Біла Церква встановили куполи та накупольні хрести

З благословення преосвященного Владики Йосифа Міляна, Протосинкела Київської Архиєпархії над храмом парафії Блаженної княгині Ольги УГКЦ в м. Біла Церква встановлено пʼять куполів основної конструкції.

У м. Біла Церква встановили куполи та накупольні хрести«Увінчання церковної споруди є не лише певним актом завершення будівельних робіт, а знаковою духовною подією, яка охоплює ціле місто та беззаперечно всі категорії населення» – заначив настоятель парафії протоієрей Євген Мерімерін. 

«Саме тепер, у важких умовах воєнного стану встановлення куполів та воздвиження хрестів є знаменням незмінності вибраного християнського розвитку та знаком дієвої надії і впевненості Божого супроводу українського народу на шляху до перемоги» – підсумував священик. 

Подія завершилася подячним молебнем. «Життя триває, є нові виклики, маємо постійну тривогу і лише в церкві ми можемо повноцінно вгамовувати спрагу спілкування з живим Христом, щоб мати силу переносити важкі часи сьогодення та допомагати іншим знаходити шлях до Господа» – прокоментував подію парафіянин Іван. 

«Сподіваємося, що за Божою поміччю найближчим часом нам вдасться завершити накриття цілого храму і ми почнемо молитися в новій святині» – додала парафіянка п. Олена.

Прес-служба Київської Архиєпархії

Джерело