Всеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери провела тренінг із тактичної медицини для семінаристів

Всеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери провела тренінг із тактичної медицини для семінаристів

У понеділок, 30 вересня, в Івано-Франківській духовній семінарії ім. свщмч. Йосафата відбувся тренінг з тактичної медицини, який організувала Всеукраїнська організація «Тризуб» імені Степана Бандери.

Про це пишуть на сайті духовної семінарії.

Тренінг мав на меті навчити семінаристів основних прийомів медичної допомоги, таких як правильне накладання джгуту, зупинка кровотечі, надання першої допомоги при пораненнях, а також стабілізація пораненого до прибуття медичних служб.

Інструктори організації не лише теоретично розповідали про важливі медичні знання, але й забезпечили практичне навчання, де кожен учасник мав змогу відпрацювати навички на спеціальних манекенах.

Всеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери провела тренінг із тактичної медицини для семінаристівВсеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери провела тренінг із тактичної медицини для семінаристівВсеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери провела тренінг із тактичної медицини для семінаристівВсеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери провела тренінг із тактичної медицини для семінаристівВсеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери провела тренінг із тактичної медицини для семінаристівВсеукраїнська організація «Тризуб» ім. Степана Бандери провела тренінг із тактичної медицини для семінаристів

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело