Благодійний концерт “Музика заради життя” в КМЦ “Сокіл”

Благодійний концерт “Музика заради життя” в КМЦ “Сокіл”

 З нагоди Дня захисників та захисниць України у Культурно-мистецькому центрі “Сокіл” відбувся благодійний концерт під назвою «Музика заради життя». Ця подія об’єднала Народних та Заслужених артистів України, які, подорожуючи Яворівською громадою, вже завітали до багатьох сіл, а вчора — до самого Яворова.

Метою цього заходу була не лише підтримка духу громади, але й конкретна допомога нашому війську. Через музику та спів наші талановиті артисти закликають до єдності та підтримки тих, хто боронить наше майбутнє на передовій. Також на заході проводився продаж намистин із намиста, розмальованого Яворівським розписом, яке цього літа увійшло до Книги рекордів України. Всі зібрані кошти від продажу намистин будуть направлені на підтримку ГО «Яворівська пташка» та перетворяться на необхідні дрони для наших захисників.

 Щира подяка артистам, які безкорисливо віддають свій талант заради благодійної справи. Ваша музика не лише розраджує, вона надихає і об’єднує нас у спільній боротьбі за свободу. З кожним таким концертом ми показуємо, що сила нашої нації не лише у зброї, але й у єдності, підтримці одне одного та невпинному бажанні допомагати

Джерело