🫙🚆Вже 150 тисяч гривень задонатили пасажири Укрзалізниці, перераховуючи донати до фонду “Повернись живим&quot

🫙🚆Вже 150 тисяч гривень задонатили пасажири Укрзалізниці, перераховуючи донати до фонду "Повернись живим&quot

🫙🚆Вже 150 тисяч гривень задонатили пасажири Укрзалізниці, перераховуючи донати до фонду "Повернись живим" під час придбання квитків у застосунку Укрзалізниці!

Найбільша сума донату за цей час – 1000 гривень від однієї користувачки – і це втричі більше, ніж вартість придбаного нею квитка🥹🫂

Загалом вже 3300 користувачів застосунку долучились до збору Укрзалізниці та фонду "Повернись живим", в рамках якого будуть придбані 15 нових позашляховиків – кейсеваків – для бойових медиків 24 ОМБр, 28 ОМБр, 30 ОМБр, 53 ОМБр та 54 ОМБр. Ці машини евакуюватимуть поранених з переднього краю до стабпунктів і далі, в тому числі — до медичних поїздів.

А ще – кожен донат, зроблений в застосунку Укрзалізниці карткою Mastercard, подвоюється компанією в межах бюджету акції🔥

Нагадуємо, що крім донатів через застосунок під час купівлі квитків ви також можете долучитись до збору,
📌 підтримавши проєкт “Залізно поруч” також донатами на банку (https://send.monobank.ua/jar/Af8wxbw8d7) чи спецрахунок; (https://payment-page.solidgate.com/charity/comebackalive/dZNqJgD?traffic_source=uz-casevac)
📌 замовляючи “Бойовий чай” безпосередньо в поїзді або до залізничного квитка в застосунку (частина коштів спрямовується на збір “Залізно поруч”).

Дякуємо всім, хто підставляє своє залізне плече — ваш внесок зберігає життя наших військових!

Джерело