Ярослав Коминський привітав та подякувати вчителям закладів освіти Яворівського району

Ярослав Коминський привітав та подякувати вчителям закладів освіти Яворівського району

Сьогодні, в переддень Дня працівника освіти начальник військової адмінітрації привітав та подякував вчителям закладів освіти Яворівського району, які впродовж життя виконували цю місію з гордістю та по сьогодні вкладають знання в нове покоління!

Ці люди віддали професії близько 60 років життя.

Тетерич Тереза Станіславівна, директор Ліцею N3 м. Мостиська, вчитель зарубіжної літератури, української мови та літератури. Педагогічний стаж 64 роки. Бінкевич

Ганна Василівна, вчитель української мови та літератури Домажирського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів імені Василя Боруха Івано-Франківської селищної ради, працює є з 1969 року, у Кожицькій школі з 1975 року, у Домажирський з 2004 року, Педагогічний понад 55 років .

“Робота вчителя – це не просто викладання предмета, це також виховання, підтримка та натхнення учнів, що часто залишається в їхньому житті на довгі роки. В умовах війни вчителі стикаються з новими викликами, які впливають на їхню роботу, психічне здоров’я та безпеку, але попри все вони навчились не тільки навчати дітей, а й підтримувати їх морального духу.

Низько вклоняюсь вам за відданість професії. Нехай Милосердний Господь і надалі додає вам міцного здоров’я та сили продовжувати вкладати в майбутнє України знання. Нехай Матінка Божа огортає вас своїм омофором. Бережіть себе. Висловлюю подяку та шану всім працівникам освіти, хто присвятив своє життя навчанню та вихованню нових поколінь.

Дякуємо за вашу невтомну працю. Бажаємо міцного здоров’я, натхнення та вдячних учнів! Нехай ваша робота приносить радість та задоволення, а кожен день буде сповнений новими досягненнями та успіхами. Миру та перемоги нам усім!”, – зазначив очільник району

Джерело