Віталій Кличко зустрівся з делегацією італійських парламентарів на чолі із заступником Голови Палати депутатів Джорджо Муле

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся в столичній мерії з делегацією італійських парламентарів на чолі із заступником Голови Палати депутатів та Президентом Групи парламентської співпраці «Італія – Україна» Джорджо Муле. На зустрічі також був присутній Посол Італійської Республіки в Україні Карло Формоза.

«Обговорили ситуацію в Україні та Києві. Необхідність посилення допомоги партнерів нашій державі в боротьбі з російським агресором. Подякував Італії за підтримку України, за надання гуманітарної допомоги та за прихисток українців, які виїхали з країни, рятуючись від війни. Зазначив, що зима буде складною, і пріоритетом для столичної влади є життєзабезпечення міста, ефективна робота всіх міських служб у зимовий період, надання необхідних сервісів містянам. Також усіх цікавить, якою ми бачимо повоєнну відбудову України та її столиці. Вона має відбуватися в умовах демократичної держави та її суспільства, прозорої законотворчості, ефективної боротьби з корупцією, сильного місцевого самоврядування. Так вважають і наші партнери», – підкреслив Віталій Кличко.

Джерело