Володимир Бондаренко привітав Київський столичний університет імені Бориса Грінченка зі 121-річчям

Заступник міського голови – секретар Київради Володимир Бондаренко привітав Київський столичний університет імені Бориса Грінченка зі 121-річчям та вручив відзнаки викладачам і співробітникам закладу вищої освіти.

Володимир Бондаренко вручив медалі Бориса Грінченка «За служіння людині, громаді, суспільству» воїнам-грінченківцям: Ангелову Ангелу Ангеловичу – викладачу кафедри журналістики та нових медіа факультету журналістики; Козлову Роману Анатолійовичу – старшому науковому співробітнику кафедри української літератури, компаративістики і грінченкознавства факультету української філології, культури і мистецтва, доктора філологічних наук; Хаблову Антону Григоровичу – випускнику, співробітнику університету (посмертно); Шевчуку Павлу Сергійовичу – провідному фахівцю науково-методичного центру інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності.

«Єдиний міський університет, на який покладаємо надії, який задає тренди, який формує та виховує наступне покоління. Хочу висловити щирі привітання викладачам, співробітникам і студентам університету. Ваша робота та зусилля в розвитку освіти та науки надзвичайно важливі для нашого міста й країни. Бажаю подальших успіхів, нових досягнень та невичерпного натхнення у вашій діяльності. Нехай університет і надалі залишається осередком знань і інновацій! Зі святом, грінченківська родино!» – зазначив Володимир Бондаренко.

Він вручив нагрудний знак «За сприяння оборони Києва» в.о. ректора університету, заслуженому працівнику освіти України Олександру Турунцеву.

«Наша альма-матер пройшла славетний шлях становлення, підготувала багато висококваліфікованих фахівців, які робили і роблять вагомий внесок у розбудову незалежності України, нашого славного міста. Сьогодні університет – це сучасний заклад вищої освіти з потужною матеріально-технічною базою, новітніми технологіями, ґрунтовними підходами до навчання. Головне багатство нашого університету – щирі, щедрі, талановиті науковці і співробітники, які своєю працею створюють імідж та добру славу навчального закладу. Шановне студентство, в університеті є для вас усі можливості для навчання, фахового та особистісного зростання. Користуйтесь ними, не зупиняйтесь у своєму поступі», – підкреслив Олександр Турунцев.

Також до Дня університету та Дня працівників освіти 65 співробітників отримали відзнаки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації, університету.

Джерело