Вірні сіл Куропатники та Вигівка звершили молитовну ходу «Вервиця за перемогу»

Вірні сіл Куропатники та Вигівка звершили молитовну ходу «Вервиця за перемогу»

Нещодавно парафіяни храму влкмч. Параскевії с. Куропатники і церкви верх. апп. Петра і Павла с. Вигівка, Бурштинського протопресвітеріату, звершили хресну ходу під назвою «Вервиця за перемогу» у намірі за мир та перемогу у нашій державі, а також за Воїнів та їхні родини.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомив прот. Богдан Коцовський, пароха парафій, з ініціативи якого відбулася молитовна хода.

У суботу, 5 жовтня, парафіяни храму влкмч. Параскевії с. Куропатники звершили хресну ходу з молитвою на вервиці, йдучи вулицями села. Несучи велику вервицю, учасники ходи жертвували молитву за мир і перемогу України у війні.

Попереду вірні несли ікону Фатімської Богородиці, яка раніше була освячена Владикою Миколою Семенишиним, Єпископом-помічником Івано-Франківської Архієпархії. Дана ікона мандрувала від хати до хати села упродовж 100 днів.

А в неділю, 6 жовтня, після завершення Літургії, о. Богдан Коцовський й вірні храму верх. апп. Петра і Павла с. Вигівка також мали нагоду молитися вервицю, йдучи по селі.

У цьому часі діти, молодь та усі присутні молили у Пресвятої Богородиці за Воїнів, зокрема за поранених і тих, що в полоні, а також їхні за сім’ї і родини.

«Щира подяка учасникам за спільну молитву. Пресвята Богородице, почуй крик та благання твоїх дітей і подай мир з неба!» — зазначає настоятель парафій о. Богдан Коцовський.

Вірні сіл Куропатники та Вигівка звершили молитовну ходу «Вервиця за перемогу»Вірні сіл Куропатники та Вигівка звершили молитовну ходу «Вервиця за перемогу»Вірні сіл Куропатники та Вигівка звершили молитовну ходу «Вервиця за перемогу»Вірні сіл Куропатники та Вигівка звершили молитовну ходу «Вервиця за перемогу»Вірні сіл Куропатники та Вигівка звершили молитовну ходу «Вервиця за перемогу»Вірні сіл Куропатники та Вигівка звершили молитовну ходу «Вервиця за перемогу»

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело