Вірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиря

Вірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиря

У суботу, 5 жовтня, парафіяни храму Вознесіння Господнього с. Підпечери та храму св. Архистратига Михаїла с. Хом’яківка, Тисменицького протопресвітеріату, здійснили паломництво до Чудотворної ікони Божої Матері, яка знаходиться у Гошівському монастирі на Ясній горі.

Участь в паломництві взяли 75 прочан, яких супроводжували о. Роман Шиндирівський, адміністратор парафій, та бр. Володимир Слободян, катехит.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомив бр. Володимир Слободян.

Проща розпочалася роздумуванням над стаціями Хресної дороги, де переплітаються страждання Ісуса Христа дорогою на Голгофу і терпіння українського народу в часі жорстокої війни.

Опісля, у монастирському храмі на Ясній Горі, прочани приступили до Святої Тайни Покаяння, а під час Божественної Літургії прийняли Святе Причастя та прославляли Господа. Згодом молилися перед Гошівською чудотворною іконою Божої Матері.

Завершилась проща молебнем до Пресвятої Богородиці у монастирі сестер «Пресвятої Родини».

«Дякуємо Богові за цей чудовий день, а також всім паломникам, що молилися та жертвували цю прощу за українських Воїнів, перемогу України та справедливий мир», — зазначив о. Роман Шиндирівський.

Вірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиряВірні Тисменицького протопресвітеріату здійснили паломництво до Гошівського монастиря

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело