Мешканці Яворівського району, серед яких ВПО продовжують отримувати безкоштовно допомогу в офісах підтримки

Мешканці Яворівського району, серед яких ВПО продовжують отримувати безкоштовно допомогу в офісах підтримки

Відтак, цей тиждень видався насиченим у Координаційний центр підтримки цивільного населення м. Новояворівськ – Центрі громадського дозвілля HelpAge Ukraine – Представництво HelpAge International в Україні:

  • Індивідуальні психологічні консультації провела психолог БФ “Людина в біді”.
  • Правові консультації від юриста БФ “Право На захист”. Одна людина була взята під юридичний супровід для встановлення громадянства та виготовлення документів, також були надані консультації щодо відновлення документів на майно, які були втрачені під час бойових дій, оформлення статусу дитина-війни.
  • Психологічний тренінг від психолога Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ» для матусь.
  • Моніторинговий візит психолога, соціального працівника Благодійний фонд «Рокада» Львів до багатодітної родини з Луганської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах. За результатами родина взята під соціальний супровід.
  • Для людей похилого віку проводилися ІТ-навчання, фітнес.

Нагадаємо, якщо ви проживаєте у районі та потребуєте допомоги, ви можете звернутись до Офісу підтримки до менеджерів, які координують та допомагають отримати допомогу. Також можна зареєструвавшись за цим посиланням: https://cutt.ly/R2wuP9V Всі центри допомоги можна знайти на карті Львівшини: https://loda.gov.ua/project/57381 Якщо партнери готові долучатися Анкета партнерства bit.ly/kc_partnery Гаряча лінія Львівської області: 032 25 96 031 Електронна адреса для співпраці у цьому напрямі: medpsysocial.aid@gmail.com Адреси Офісу у районі: Яворів – вул.Шашкевича, 1а, 0674710344 Новояворівськ – Шевченка, 1, 0674710630

Графік роботи центрів: з понеділка по п’ятницю, 09:00-17:00 год.

Джерело