Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 8 жовтня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 8 жовтня👇

⏺️Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 153 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Братське, Потьомкине, Велику Олександрівку, Новодмитрівку, Нововоскресенське, Любимівку, Архангельське, Велику Олександрівку, Херсон, Благодатне, Миролюбівку, Комишани, Зимівник, Чорнобаївку, Зеленівку та Степанівку.

⏺️Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 58 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 16 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 285 вікон.

⏺️Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 382 514,5 гектарів територій, з них 347 810,1 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 207,5 тис. вибухонебезпечних предметів.

⏺️З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 13 жителів, з них – 2 дитини.

⏺️Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 250 порцій гарячих обідів, 2930 буханок хліба , 945 продуктових наборів та 760 літрів питної води. Також люди отримали 168 кубометрів дров.

Працюємо далі!

Джерело