До 20 жовтня триває реєстрація учасників благодійного марафону «Крок» на підтримку ЗСУ

До 20 жовтня триває подача заявок на участь у благодійному Всеукраїнському спортивному марафоні «Крок» на підтримку Збройних Сил України. Як нагадують організатори, відбудеться він у межах Національного фестивалю «Код Нації». 

Окрім благодійної мети, Марафон покликаний вшанувати Захисників і Захисниць України, популяризувати ідею здорової нації та рухливого способу життя, а також залучити представників із усіх областей України задля утвердження моральної, духовної, національної свідомості та єдності українського народу.

До 25 жовтня триватиме реєстрація результатів забігів/заїздів, 31 жовтня оголосять переможців і переможниць, а до 20 листопада всі учасники та учасниці отримають надіслані дипломи та дарунки.

Усі охочі можуть на сайті Марафону ознайомитись із умовами Положення, внести благодійний внесок та заповнити форму учасника, натиснувши кнопку «зареєструватись». Після цього – подолати забіг/заїзд на заявлену у формі дистанцію у найкоротший проміжок часу, зафіксувати такий забіг/заїзд за допомогою спеціалізованих застосунків з обліку фізичної активності і підвантажити таке підтвердження участі у відповідну форму подачі результату.

Детальніше про Всеукраїнський спортивний марафон «Крок» – за посиланням: https://krok.kod-natsii.com.

Джерело