📢 Запрошуємо управлінців медичних закладів стати учасниками навчальної програми Leaders for Health 2.0 і долучитися…

📢 Запрошуємо управлінців медичних закладів стати учасниками навчальної програми Leaders for Health 2.0 і долучитися...

📢 Запрошуємо управлінців медичних закладів стати учасниками навчальної програми Leaders for Health 2.0 і долучитися до спільноти змінотворців в охороні здоров’я!

За результатами програми учасники:
посилять навички стратегічного планування, управління змінами та мотивації та утримання команд;
отримають практичні інструменти для покращення фінансових та юридичних аспектів управління закладами, залучення додаткових ресурсів через фандрейзинг;
вдосконалять свої комунікаційні здібності, включаючи зовнішні комунікації та переговори.

Якщо ви керівник(-ця) закладу охорони здоров’я з будь-якого регіону України, або заступник(-ця) керівника(-ці) закладу, керівник(-ця) фінансового, економічного тощо відділу, заповнюйте заявку на програму за посиланням https://bit.ly/3Bs5S0z до 18 жовтня включно. Детальну інформацію про програму та відбір читайте за тим же посиланням.

➡️ Програма складається з 4 модулів по 3-4 дні, що проходитимуть у Києві, Львові та Рівному. Навчання стартує у листопаді 2024-го і триватиме до березня 2025 року включно у форматі двох груп по 30 учасників зі всіх регіонів України.

Програму розробили та реалізують компанія One Health та Бізнес-школа Українського католицького університету в рамках проєкту Світового Банку ”Підтримка реформ сектору охорони здоров`я в Україні”, що фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я України та Національною службою здоров’я України.

Джерело