Підготовка до осінньо – зимового періоду в регіонах – ключове питання чергового засідання Штабу

Підготовка до осінньо – зимового періоду в регіонах – ключове питання чергового засідання Штабу

Підготовка до осінньо – зимового періоду в регіонах – ключове питання чергового засідання Штабу, який очолює віцепрем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад і територій України Олексій Кулеба.

Питання надзвичайної ваги, а саме готовність об’єктів ЖКГ, впровадження систем резервного теплопостачання, стан встановлення когенераційних установок від міжнародних донорів.

Після засідання Штабу додатково провів оперативну нараду з керівниками міст та теплогенеруючих підприємств нашої області.

Важливо не лише вчасно і якісно підготувати до роботи усі стратегічні підприємства, котельні, мережі, укомплектувати ремонтні бригади, а й прискорити облаштування об’єктів розподільчої генерації.

Звернув увагу і на стан реструктуризації боргів теплогенеруючими підприємствами Олександрії і Світловодська ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Підготовка до опалювального сезону в умовах великої війни, коли ворог цинічно знищує саме енергетику, була, є і буде одним з найгостріших питань і викликів для усіх гілок влади.

Джерело