У новому сезоні спортивних шкільних ліг «Пліч-о-пліч» молодь зможе позмагатись також у гандболі та регбі-5 – Олена Говорова

Триває реєстрація спортивних команд Києва на 2024/2025 сезон Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч». Кінцевий термін прийому заявок – 30 жовтня. Про це нагадала заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова, яка закликала столичну учнівську молодь активніше долучатись до цих змагань.

«Ця масштабна спортивна подія покликана заохотити школярів і школярок частіше займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Минулого сезону у шкільних лігах змагались 300 000 учасників і учасниць. А цього разу організатори поставили амбітну мету збільшити це число втричі – об’єднати вже 900 000 осіб. Для цього урізноманітнили види спорту: тепер поборотися за призові місця можна не лише в баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу, а й у гандболі і регбі-5», – розповіла Олена Говорова.   

За її словами, всі змагання проводитимуть з обов’язковим дотриманням безпекових умов.

Слідкувати за перебігом подій 2024/2025 сезону у столиці можна в соцмережах «Пліч-о-пліч: шкільні ліги Києва», де висвітлюють новини про змагання та  переможців і переможниць, є необхідна організаційна інформація, шотижневі розіграші, фото- та відеоконтент, інтерв’ю з учасниками та учасницями, цікаві факти про спорт із «Каштанчиком», меми та багато іншого:

Instagram – https://www.instagram.com/scl.kyiv?igsh=aGQyOWw3bmYyNHd5

Facebook – https://www.facebook.com/kyiv.sl

TikTok – https://www.tiktok.com/@scl.kyiv?_t=8kfq7xv7TBm&_r=1

Telegram – https://t.me/sclkyiv.

Електронна пошта для комунікації щодо проєкту: [email protected]

Джерело