Департамент освіти і науки Львівської ОДА запрошує студентів профтеху або учнів 8-11 класу на Молодіжний форум «ВАЙБ»

Департамент освіти і науки Львівської ОДА запрошує студентів профтеху або учнів 8-11 класу на Молодіжний форум «ВАЙБ»

Масштабну подію, що відкриває нові можливості для молоді, яка прагне професійного зростання та кар’єрного успіху в Україні.

Коли: 18 жовтня з 11:00

 Де: !FESTrepublic, м. Львів, вул. Старознесенська 24-26

«ВАЙБ» — це платформа, яка об’єднає студентів, старшокласників, роботодавців, освітян та представників державних установ для створення спільноти, що підтримує розвиток талантів та працевлаштування молоді всередині країни.

Наша мета – допомогти молодим людям знайти своє місце на ринку праці, набути важливих професійних навичок та зустрітися з потенційними роботодавцями.

Хто може взяти участь?

 Студенти професійно-технічних закладів – отримайте нові знання, познайомтеся з потенційними роботодавцями та знайдіть можливості для стажування.

 Учні 8-11 класів – дізнайтеся більше про різні професії, можливості навчання у профтехах та зробіть усвідомлений вибір майбутньої кар’єри.

 Освітяни та викладачі – обмінюйтесь досвідом, обговорюйте нові освітні методики та дізнавайтеся про нові напрями у підготовці спеціалістів.

Бізнес та роботодавці – знайдіть молоді таланти, які можуть стати вашими майбутніми співробітниками, та надайте їм можливості для стажування чи роботи.

Батьки – допоможіть своїм дітям обрати правильний кар’єрний шлях, отримавши більше інформації про сучасні професії та їхні перспективи.

⠀У програмі форуму:

 Панельні дискусії з експертами ринку праці, які розкажуть про сучасні тренди та можливості для молоді.

 Ярмарок професій, де роботодавці представлять свої компанії та можливості для стажування й працевлаштування.

 Ярмарок профтехів, на якому будуть представлені навчальні заклади та спеціальності.

 Майстер-класи від досвідчених спеціалістів, де учасники зможуть отримати практичні навички та спробувати себе в різних професіях.

 Ярмарок молодіжного підприємництва від групи мінікампаній Junior Achievement Ukraine.

⠀ Хедлайнер Форуму YAKTAK

⠀Молодіжний форум «ВАЙБ» – це твоя можливість зробити важливий крок на шляху до успішної кар’єри в Україні!

Для участі у Форумі реєструйся за покликанням: https://t.me/forumVibeBot

⠀Організатори: Львівська обласна державна адміністрація, компанія Капітель – ремонт приміщень, Українське Бізнес Братство, ГО «UMIMD»

⠀Генеральні партнери: Kapitel, LA ПʼЄЦ, RAROG GROUP, DECIDE

⠀Бізнес-партнери: GIZ, CeDePe, Li-Tay, Arbofari, Elf Decor, Меблевий кластер, Layher, Рієл Енерго, Така мака & Dиз art, FlexoRes, Gabion Plus, Oksana Mukha, Grand Hotel, Queen Wear, Файні льоди

Джерело