🏫Укрзалізниця відновлює аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах країни!

🏫Укрзалізниця відновлює аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах країни!

🏫Укрзалізниця відновлює аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах країни!

Після більш ніж річної перерви стартують перші онлайн-аукціони з оренди площ на залізничних вокзалах країни. Вони стануть можливими завдяки внесенню змін до Порядку розпорядження майном акціонерного товариства «Українська залізниця». Дякуємо Уряду за рішення, яке допоможе швидко розблокувати оренду площ та перетворити вокзали країни на сучасні простори, наповнені потрібними пасажирам послугами. Наша мета – щоб на вокзалах країни з'явилися фудкорти, кав’ярні, книгарні, аптеки, фінансові зони, квіткові крамниці та багато іншого. 

Перші аукціони будуть оголошені в системі Prozorro.Продажі вже найближчими тижнями. Серед пропозицій – площі на Центральному вокзалі Києва для розміщення книгарні (102 кв. м) та банківського мінівідділення (35 кв. м). Також серед найближчих запланованих для оренди – площі для розміщення обладнання операторів мобільного зв’язку.

Укрзалізниця запрошує всіх потенційних учасників торгів особисто ознайомитися з площами, які будуть запропоновані для оренди на головному вокзалі Києва. Під час зустрічей ми розповімо все, що вам треба знати для участі в тендері, а також обговоримо технічні вимоги. 

1. Презентація площ для книгарні відбудеться 18 жовтня 2024 року об 11:00. 

2. Презентація площ для банківського мінівідділення відбудеться 21 жовтня 2024 року об 11:00. 

🔗Реєстрація учасників заходів обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/xUwQEdkGuJW6gde68
  
Збір учасників заходів – у лаунжі залізничного вокзалу, вхід ліворуч від центрального входу до вокзалу (східна сторона).

Джерело