В Яворівській РВА йшла мова про початок роботи Академіі боксу у Яворівському районі

В Яворівській РВА йшла мова про початок роботи Академіі боксу у Яворівському районі

Начальник військової адміністрації провів робочу нараду з головою районної ради Миколою Романюком, українським боксером, призером Олімпійських ігор 2000 року, чемпіон світу у 1-й напівсередній ваговій категорії по версії WBA Андрієм Котельником та керівником благодійного фонду «Корміл» Володимиром Хархалісом щодо розвитку спорту на території району.

Перша наша зустріч з майстром спорту Андрієм Котельником була ще у серпні цього року, де ми вже напрацювали план реалізації проекту на Яворівщині. Зокрема, одним із головних питань було створення та підтримка спортивної академії боксу у районі.

За підтримки Яворівської районної адміністрації та ГО «Корміл» в місті Новояворівськ, Яворів та Мостиськ заплановано відкриття секцій, які стануть важливою платформою для розвитку молодих талантів. 

Проект реалізується завдяки підтримці майстра спорту Андрія Котельника та ГО «Корміл» в особі Володимира Хархаліса та власника групи компаній «Корміл» Ігоря Пацули.

“Розвиток та підтримка спорту, а також залучення молоді до здорового способу життя, пріоритет в роботі районної адміністрації.. Бокс є не лише ефективним способом фізичного розвитку, але й потужним інструментом для виховання характеру, самодисципліни та впевненості в собі. Тому нам важливо втілити цей вид спорту саме на Яворівщині, адже для дітей це гарна нагода показати свої можливості.

Вірю, що академія боксу може стати місцем, де молодь і дорослі зможуть знайти можливість займатись улюбленим видом спорту під керівництвом професійних тренерів ,загартовуватися та навчитись працювати в команді. Крім того, тренування сприяють розвитку таких якостей, як самодисципліна, повага до суперника та відповідальність.

Наша мета, щоб академія не лише займалась фізичним розвитком молоді, але й підкреслювала важливість спорту як чинника стабільності і розвитку, навіть у складні часи. Дякую Збройним Силам України за надійний захист. Дякую усім, хто підтримує такі ідеї та допомагає їх реалізувати. Продовжуємо працювати для перемоги України. Підтримуємо наших захисників та захисниць, адже їм завдячуємо за кожен прожитий день. Разом ми сила. Переможемо”, – зазначив начальник військової адміністрації.

Джерело