Але відпрацювати п’ять років, як того вимагає програма, погоджуються лише ті, хто нікуди не влаштувався після вишу або мають проблеми із режимом

Але відпрацювати п’ять років, як того вимагає програма, погоджуються лише ті, хто нікуди не влаштувався після вишу або мають проблеми із режимом. Нічого суттєвого їм не обіцяють і на захоплених територіях, бо на цих осіб очікують невеличкі медзаклади Марківки, Перевальська, Отаманівки та напівзруйнованого Сіверськодонецька.

📌Із таксофонів Рубіжного відтепер можна викликати «швидку». Після того, як окупанти вимкнули на території цього і навколишніх міст мобільний зв’язок, у населеному пункті було встановлено чотири таксофони. Із них можна було зателефонувати лише тим, в кого вдома чи в установі залишився дротовий зв’язок. Але чомусь виклик бригади екстреної медичної допомоги був під забороною. Для вирішення питання через 2,5 роки, що минули від окупації, «неабияких» зусиль доклали представники так званого «министерства цифрового развития лнр». Тож, у Рубіжному – цифровий прорив.

Джерело