Уже понад 100 ОСББ приєдналися до сервісу електронної демократії для голів цих об’єднань і співвласників квартир

У застосунку Київ Цифровий запущено новий сервіс для представників ОСББ, який дає змогу ефективніше організовувати діяльність будинку. До системи вже приєдналися понад 100 таких об’єднань, завдяки чому їхні голови і співвласники квартир можуть організовувати голосування онлайн, проводити збори та керувати процесами без зайвої бюрократії.

«Цей сервіс – ще один крок до того, щоб зробити життя в нашому місті комфортнішим для кожного мешканця. Ми прагнемо, щоб співвласники багатоквартирних будинків могли ухвалювати важливі рішення швидко та без зайвих клопотів. Особливо зараз, коли багато українців перебувають за кордоном, і онлайн-збори та голосування є єдиним зручним способом брати участь у важливих рішеннях управління будинком. Долучайтеся до сервісу в застосунку Київ Цифровий, користуйтеся новими можливостями для управління будинком і допомагайте нам разом будувати сучасне місто», – зазначив заступник голови КМДА з питань цифрового розвитку Петро Оленич.

Команда Цифрового наголосила, що тісно співпрацює з головами ОСББ і покращує сервіс у застосунку завдяки цьому зворотньому зв’язку. Так, в останньому оновленні додано відредаговані шаблони документів «Повідомлення про збори» та «Листок опитування» відповідно до запитів голів ОСББ, можливість внесення співвласників за номером телефону замість номеру РНОКПП, перегляд статистики голосувань і зборів та багато інших змін, які роблять сервіс зручнішим.

Джерело