Публікуємо чергову серію проєкту «Герої України. Південь» – циклу інтерв’ю з військовослужбовцями

Публікуємо чергову серію проєкту «Герої України. Південь» – циклу інтерв’ю з військовослужбовцями, нагородженими званням Герой України з врученням ордену «Золота Зірка». Проєкт створений Суспільне Одеса у співпраці Оперативним командуванням "Південь" Сухопутних військ ЗСУ, Першим міжрегіональним територіальним відділом УІНП та ГО Veterans HUB ODESA.

Це інтерв'ю з Героєм України старшим лейтенантом Денисом Максишком. У 2014 році він пішов добровольцем до українського корпусу «Правий Сектор», був кулеметником. У 2017-му долучився до 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. Служив командиром самохідної артилерійської батареї. Загинув 14 березня 2022 року під час контрнаступу на Миколаїв. За особисту мужність та героїзм Денис Максишко посмертно удостоєний звання Герой України. Про життя Дениса розповіли його мати та дружина.

Журналістка – Олена Голда.
Оператори – Євген Войтенко, Дмитро Бондаренко, Ілона Якимюк.
Монтаж та оформлення – Дмитро Згурьєв.

Публікуємо чергову серію проєкту «Герої України. Південь» – циклу інтерв’ю з військовослужбовцями
«Герої України. Південь». Про Дениса Максишка – YouTube
Публікуємо чергову серію проєкту «Герої України. Південь» – циклу інтерв’ю з військовослужбовцями, нагородженими званням Герой України з врученням ордену «Золота Зірка». Проєкт створений Суспільне Одеса у співпраці Оперативним командуванням "Південь" Сухопутних…

Джерело