Розвиваємо наш План перемоги у спілкуванні з партнерами, окремо триває робота щодо підготовки другого Саміту миру – звернення Президента

Розвиваємо наш План перемоги у спілкуванні з партнерами, окремо триває робота щодо підготовки другого Саміту миру – звернення Президента

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Сьогодні вже в Києві.

Працюємо з результатами наших перемовин – це й зустрічі у Європі, і розмови з нашими партнерами. Була розмова з Президентом Байденом. Ми готуємося до зустрічей в Україні з американською командою – політичні, військові представники. Раніше наші представники – начальник Генштабу й віцепрем’єр-міністр Стефанішина – були у Вашингтоні. Міністр оборони України Умєров, міністр закордонних справ України Сибіга, Головнокомандувач Сирський працюють зі своїми колегами у Європі. Розвиваємо наш План перемоги у спілкуванні з партнерами. Окремо триває робота щодо підготовки другого Саміту миру – справжньої дипломатії. Нам потрібно закінчити війну так, щоб гарантувати безпеку та спокій українцям і всій Україні. Будуть відповідні зустрічі керівника Офісу Єрмака та Прем’єр-міністра України Шмигаля. Я вдячний кожному лідеру, кожній державі, які сприйняли наші аргументи щодо безпеки та готові допомагати саме так, щоб спрямувати наявну ситуацію курсом до миру.

Сьогодні ж була доповідь Головкома Сирського. Це фронт. Це наші напрямки. Це і Курська операція. Захищаємо наші позиції.

Була нарада щодо роботи залізниці в Україні. І я вдячний усім, хто працює в компанії. Укрзалізниця справді багато в чому тримає на собі нашу країну зараз. Сьогодні ж була доповідь віцепрем’єр-міністра Федорова – є хороші результати. І саме це найголовніше для України – мати щодня, щотижня результати для нашої держави та людей. Мати постійно нову підтримку для нашого захисту. І мати більше можливостей, щоб наблизити мир. Україна в кожній ситуації має бути лідером – пропонувати рішення, пропонувати шляхи й спрямовувати роботу так, щоб і кожен партнер вигравав від співпраці з Україною.

І ще одне.

Я хочу сьогодні подякувати нашим українським правоохоронцям, зокрема Національній поліції, кожному й кожній, хто працює заради правопорядку в Україні. Майже щотижня в них є результати в протидії злочинності. Нещодавно мені доповідали щодо однієї такої операції – з червня до жовтня поліція працювала. Ліквідували 19 нарколабораторій. Обіг – майже 350 мільйонів гривень на місяць. Це була значна міжрегіональна злочинна діяльність. Те саме стосується протидії обігу зброї, незаконному обігу зброї та захисту наших людей від інших проявів злочинності. Дуже важливо, щоб інституції працювали заради внутрішньої безпеки в Україні. І я дякую всім, хто справді фаховий у цьому.

Слава Україні!

Джерело