ГУР ЗАЧИСТИЛО СЕЛО НА ХАРКІВЩИНІ, «ХАРТІЯ» ПІДІРВАЛА БОМБУ: стрім із прифронтового міста

Росіянин намагався вижити, але вмер. 79 ОДШБр вполювала Джавеліном російський танк із тралом проти мін. Екіпаж підгорів і почав тікати, механік-водій взагалі перетворився на факел. Танк поїхав далі сам і таки підірвався на міні. Екіпаж добили скидами.

ГУР взяло штурмом село Кругляківка на Харківщині. Бійці підрозділу «Братство» ГУР МО за підтримки 77 окремої аеромобільної бригади ЗСУ звільнили та зачистили село, яке є важливим для оборони Куп’янська.

Бійці «Хартії» знищили КАБ вагою 500 кг на Харківщині. Російська авіабомба впала на село Липці і не здетонувала. У разі вибуху радіус розльоту уламків міг би сягати понад 1000 м, транспортувати бомбу для знищення теж було неможливо. Сапери «Хартії» під ворожими обстрілами підірвали бомбу.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – підполковник Сергій Місюра та молодший лейтенант Сергій Ліпко.

Центр рекрутингу української армії пропонує вакансії у Збройних силах України:

https://recruiting.mod.gov.ua

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело