​​Другу престижну нагороду від однієї з найбільших енергетичних асоціацій США – Edison Electric Institute – отримала НЕК «Укренерго»

​​Другу престижну нагороду від однієї з найбільших енергетичних асоціацій США – Edison Electric Institute – отримала НЕК «Укренерго». Наша компанія була визнана переможцем у номінації «Edison Emergency Recovery Award» – за виняткові зусилля щодо швидкого та ефективного відновлення роботи в умовах надзвичайної ситуації. Зокрема, «Укренерго» відзначили за швидке відновлення енергопостачання в умовах постійних російських атак.

«Ми вдячні фахівцям Edison Electric Institute за високу оцінку роботи «Укренерго». І коли ми говоримо про нагороду для компанії – то маємо на увазі тисячі людей, які щодня і цілодобово працюють для того, щоб в оселях українців було світло. Наші диспетчери й електромонтери, інженери та працівники будівельно-ремонтних бригад – усі вони заслуговують найвищих оцінок за швидкість і якість своєї роботи. До того ж, в умовах постійної загрози обстрілів», – так прокоментував отримання престижної нагороди т.в.о. голови правління «Укренерго» Олексій Брехт.

Асоціація Edison Electric Institute працює з 1933 року. Енергетичні компанії, що входять до її складу, забезпечують електроенергією понад 220 мільйонів споживачів на всій території Сполучених Штатів. Окрім власне американських компаній, до ЕЕІ входять понад 70 міжнародних електроенергетичних компаній (зокрема, й НЕК «Укренерго»), а асоційованими членами є сотні галузевих постачальників і пов’язаних з ними організацій.

Раніше «Укренерго» вже отримувало нагороду від Edison Electric Institute – у червні 2022 року, за відновлення мережі під час війни.

🔹 Facebook
🔹 YouTube
🔹 Instagram
🔹 Linkedin

Джерело