У неділю владика Володимир молився у храмі Матері Божої Неустанної Помочі

На свято Матері Божої Неустанної помочі, 7 липня 2024 року, єпископ-помічник Львівської архиєпархії владика Володимир молився у храмі Матері Божої Неустанної помочі. Владика Микола Бичок, єпарх Мельбурнський, очолив Архиєрейську Божественну Літургію.

У неділю владика Володимир молився у храмі Матері Божої Неустанної Помочі

У неділю владика Володимир молився у храмі Матері Божої Неустанної Помочі

Під час проповіді владика Микола розповів присутнім, що 11 грудня 1865 року папа Пій IX передав оригінал ікони Матері Божої Неустанної Помочі згромадженню отців редемптористів з одним проханням: «Зробіть її відомою в усьому світі». І сьогодні мільйони людей по всьому світу біля цієї ікони просять у нашої Небесної Неньки заступництва перед Її Сином. «Матір Божа Неустанної Помочі завжди подає нам руку своєї допомоги. Ми знаємо, що без матері світ не має майбутнього, а без Небесної Матері та її допомоги немає правдивого християнського життя. Саме вона нам вказує той шлях до Ісуса, як єдиний шлях спасіння. Вона вчить кожного з нас основ людського та християнського життя, яке дарує нам надію», — зазначив архиєрей.

Наприкінці Літургії о. Роман Прокопець, настоятель храму Матері Божої Неустанної Помочі, а також керівник Центру опіки сиріт, подякував усім, хто вже протягом багатьох років підтримує дітей-сиріт і місію Сирітського капеланства Львівської архиєпархії УГКЦ. «Не тільки там, де чути вибухи від ракет та бомб, але також і тут, далеко від війни, ведеться велика боротьба, — боротьба за душі навіть тих найменших. Тому дякуємо за вашу опіку, дякуємо всім вам, що ви поруч. Нехай усім нам сотворить Господь під великою опікою Матері Божої многая і благая літа», — побажав о. Роман.

За матеріалом: Департамент інформації УГКЦ

Джерело