Як досягти миру через силу. Написали про це разом з колишнім генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном

Як досягти миру через силу. Написали про це разом з колишнім генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном.

Україна продовжує відстоювати свою незалежність, незважаючи на постійні заперечення з боку Володимира Путіна щодо існування України як суверенної нації. Двічі за останнє десятиліття Росія вторгалася на українську землю, але українці знову й знову доводять свою стійкість і здатність боротися за свою державу.

Росія залишається серйозною загрозою не лише для України, а й для світової стабільності. Якщо міжнародна спільнота не продемонструє рішучість у підтримці України, Росія продовжуватиме свою агресію, що призведе до ще більшого конфлікту та нестабільності в Європі.

Україна та її союзники вживають низку заходів для досягнення миру, зокрема:
– залучення глобальної підтримки на основі міжнародного права;
– посилення військових позицій України;
– забезпечення довготривалих гарантій безпеки;
– демонстрація Путіну, що він не має права диктувати умови війни;
– просування України до членства в НАТО.

Президент Зеленський активно працює над формулою миру, залучаючи понад 80 країн до підтримки свого плану, що включає 10 пунктів. Водночас військова підтримка України залишається ключовою. Україна має повне право використовувати далекобійне озброєння для самозахисту, і союзники мають надати їй максимальну допомогу для досягнення успіху на полі бою.

Довготривалі гарантії безпеки, підписані понад 30 країнами, повинні бути не лише символічними, але й реальними в дії. А членство України в НАТО є єдиним надійним шляхом до встановлення тривалого миру.

https://www.project-syndicate.org/commentary/western-allies-must-show-long-term-commitment-to-ukraine-security-by-anders-fogh-rasmussen-and-andriy-yermak-2024-09

Як досягти миру через силу. Написали про це разом з колишнім генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном
Achieving Peace Through Strength in Ukraine | by Anders Fogh Rasmussen & Andriy Yermak – Project Syndicate – Project Syndicate
Anders Fogh Rasmussen & Andriy Yermak outline steps that global leaders can take to ensure a Ukrainian victory and deter future Russian aggression.

Джерело