Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 22 вересня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 22 вересня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 5 бригад – це 12 робітники та 6 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Нововоскресенське, Херсон та Білозерку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 10 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 5 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 22 вікна.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 369 663,7 гектарів територій, з них 335 504,3 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 204 тис. вибухонебезпечних предметів.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 250 порцій гарячих обідів, 763 буханки хліба та 6034 пляшки питної води.

Працюємо далі!

Джерело