Оперативна ситуація по Донецкій області станом на ранок 24 вересня

 

Про ситуацію в області повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Волноваський район. У Богоявленці Вугледарської громади зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 4.

Покровський район. У Курахівці поранено людину, пошкоджено 3 будинки; у Гірнику поранено людину; у Кураховому пошкоджено багатоповерхівки, приватні будинки та інфраструктурний об'єкт. У Покровську поранено людину, пошкоджено будинок; у селищі Шевченко поранено людину, зруйновано будинок, пошкоджено ще 11. У Мирнограді поранено людину, пошкоджено 11 будинків. В Удачному 1 людина загинула і 1 поранена. У Шаховому поранено 6 людей, пошкоджено 24 приватні будинки, адмінбудівлю і соціальний заклад. Під постійними обстрілами Мар'їнська і Гродівська громади.

Краматорський район. У Краматорську 1 людина загинула і 4 поранені, пошкоджено 8 будинків. У Лимані пошкоджено 2 багатоповерхівки і адмінбудівлю, у Кривій Луці — приватний будинок. У Дружківці пошкоджено підприємство. У Костянтинівці пошкоджено 2 багатоповерхівки, 2 приватні будинки, 2 об'єкти інфраструктури, адмінбудівлю, підприємство; у Миколаївці пошкоджено 3 будинки.

Бахмутський район. У Часовоярській громаді поранені 2 людини, пошкоджені 14 приватних будинків, багатоповерхівка, 2 промислові будівлі і культова споруда. У Сіверську пошкоджено 3 будинки. У Торецьку пошкоджені приватні будинки.

Всього за добу росіяни 30 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2312 людей, у тому числі 52 дитини.

Оперативна ситуація по Донецкій області станом на ранок 24 вересня

« повернутися

Джерело