🔈 Укрзалізниця запустила сайт для ветеранів та ветеранок на залізниці На сайті ми зібрали все необхідне…

🔈 Укрзалізниця запустила сайт для ветеранів та ветеранок на залізниці

На сайті ми зібрали все необхідне...

🔈 Укрзалізниця запустила сайт для ветеранів та ветеранок на залізниці

На сайті ми зібрали все необхідне для успішного працевлаштування та адаптації героїв в Укрзалізниці після війська.

ℹ️ Сьогодні 10 579 працівників Укрзалізниці воюють в лавах Збройних Сил України, а 1 441 повернулися до роботи в компанії. На жаль, 570 наших колег загинули під час виконання військового обов’язку, і ми завжди будемо пам'ятати їхню самопожертву.

💬З 2014 року наші залізничники стають на захист України в складі Збройних Сил. Лише з 2022 року понад 13 000 працівників Укрзалізниці долучилися до війська. Ми гордимося їхньою мужністю та стійкістю і високо цінуємо їхній військовий досвід, почуття справедливості, лідерські якості та здатність досягати результатів у команді.
Вони — герої, і ми з нетерпінням чекаємо їхнього повернення до Укрзалізниці. Прагнемо зробити все можливе, щоб вони відчували себе комфортно та захищено: створюємо безбар'єрне середовище, де їх поважають і розуміють, відкриваємо нові можливості для їхнього професійного зростання. Укрзалізниця також відкрита для кожного захисника і захисниці, хто прагне стати частиною нашої залізничної родини
”, — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця», Євген Лященко.

На новому ресурсі представлені:
▫️ветеранська політика компанії;
▫️покроковий шлях повернення ветеранів до роботи;
▫️програми підтримки;
▫️корисні ресурси для лікування та реабілітації.

☝️ У ветеранській політиці ми чітко прописали всі визначення та дії, яких мають дотримуватися HR-спеціалісти при поверненні та прийнятті ветеранів на роботу. Ми супроводжуємо ветеранів на кожному етапі цього процесу, допомагаючи їм освоїтись в робочому середовищі, адаптувати робоче місце і навіть змінити роботу через поранення. Також створена мапа “Шлях ветерана”, що містить покрокові інструкції основних дій для воїнів-залізничників, починаючи з моменту військової служби й до повернення в цивільне життя.

Укрзалізниця запрошує всіх ветеранів і ветеранок приєднатися до команди. Якщо ви шукаєте нові можливості для розвитку та хочете стати частиною найбільшої транспортної компанії країни, відправляйте свої запити на адресу 📬 Csp_cad@uz.gov.ua.

Джерело