Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 2 жовтня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 2 жовтня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 153 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Архангельське, Високопілля, Малу Олександрівку, Велику Олександрівку, Нововоскресенське, Херсон та Білозерку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 6 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах , де OSB-листами закрили 37 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 376 357,7 гектарів територій, з них 341 926,7 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 206 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 7 жителів, з них – 2 дитини.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 250 порцій гарячих обідів, 1890 буханок хліба , 620 продуктових наборів та 19500 пляшок питної води.

Працюємо далі!

Джерело