​​Укренерго увійшло до топ-50 найкращих роботодавців України, за версією NV та Odgers Berndtson

​​Укренерго увійшло до топ-50 найкращих роботодавців України, за версією NV та Odgers Berndtson. Критерії, за якими експерти оцінювали учасників рейтингу – це підтримка ветеранів та їхніх родин, матеріальна й нематеріальна мотивація персоналу, а також підтримка добробуту співробітників.

Наша компанія завжди прагнула тримати високі стандарти соціальної відповідальності, а з повномасштабним вторгненням – ми ще більше сфокусувались на проєктах, які мають на меті підтримку співробітників.

🔹 Проєкт “Разом” для ветеранів, ветеранок і членів їхніх родин. Наразі шестеро випускників першого потоку успішно освоїли професію електромонтера, п'ять із них – вже працюють на підстанціях. Унікальність програми в тому, що всі учасники офіційно працевлаштовані з першого дня навчання та мають всі переваги і гарантії від компанії.

🔹 Проєкт “Разом” для мобілізованих і демобілізованих співробітників «Укренерго». Понад 10 мільйонів гривень склали одноразові виплати мобілізованим працівникам від початку повномасштабного вторгнення. Кожен майбутній захисник гарантовано отримує 25 000 грн. Також для всіх співробітників-ветеранів діє програма розширеного медичного страхування, надається психологічна та юридична підтримка.

🔹 На 21 мільйон гривень цього року «Укренерго» компенсувало вартість оренди житла для співробітників, що втратили свої домівки внаслідок російської агресії або змушені були переїхати у більш безпечні регіони країни.

🔹 Понад 30 мільйонів гривень компанія виплатила цьогоріч своїм співробітникам за виконання робіт у зоні підвищеного ризику – зокрема, на прифронтових територіях. Вважаємо, що це мінімум, який ми можемо зробити для людей, що є справжніми героями.

🔹 100% співробітників мають медичне страхування за рахунок компанії.

🔹 4 тисячі путівок на оздоровлення для майже 2000 співробітників та членів їхніх родин було придбано з компенсацією до 80% вартості.

Вдячні організаторам рейтингу за високу оцінку роботи «Укренерго». Обіцяємо не зупинятись і лише покращувати власні здобутки.

Джерело