❗️Для країни, яка під час повномасштабної війни, попри щоденні атаки путінського режиму

❗️Для країни, яка під час повномасштабної війни, попри щоденні атаки путінського режиму, обʼєднує весь цивілізований світ, не здається, не відступає, здійснює реформи для вступу до ЄС і НАТО — немає нічого неможливого.

🇺🇦Це все про Україну. Про незламний український народ, який гідно вистояв на початку повномасштабної війни і досі продовжує свою боротьбу за незалежність та право жити у вільній і самостійній державі. За право бути єдиним господарем на своїй землі.

Ми довели самі собі, нашим друзям та партнерам на різних континентах і частинах світу, що готові й повинні бути у НАТО та ЄС. Ми довели це нашою єдністю, волелюбністю і міцністю нашої армії.

Тож настане час — і Україна обовʼязково буде серед держав-членів цих обʼєднань. Тому що обраний нами шлях — незворотний.

🎦Про цей шлях, історичні рішення за майже 1000 днів повномасштабної війни і вирішальний момент в історії сучасної України — у документальному фільмі «Західний напрямок».

❗️Для країни, яка під час повномасштабної війни, попри щоденні атаки путінського режиму
⚡️ПРЕМ'ЄРА // Документальний фільм "ЗАХІДНИЙ НАПРЯМОК" – YouTube
Більше "Подробиць": http://podrobnosti.ua/ Telegram: https://t.me/podrobnosti_ua Facebook: https://www.facebook.com/podrobnosti Twitter: https://twitter.com/podrobnosti Подробиці YouTube: http://www.youtube.com/user/podrobnosti Україномовний YouTube «Подробиць»:…

Джерело