П’ять пунктів на шляху до перемоги народу України. Їх сьогодні у парламенті представив Володимир Зеленський

П'ять пунктів на шляху до перемоги народу України. Їх сьогодні у парламенті представив Володимир Зеленський. Кожен з кроків для посилення нашої держави. Її зміцнення до такої міри, щоб ворог не зміг більше вести війну.

Розпочати Президент пропонує із запрошення в НАТО. Разом з тим працювати над обороною. Це укомплектування резервних бригад та покращення ППО. Тут потрібна допомога.

Не менш важливий і дозвіл на удари по військових об’єктах країни-агресорки. А ще – неядерний стратегічний пакет за плечима. Потужна зброя, яка захистить нас від загроз з боку федерації по сусідству. Відтак й стримає її.

Миру сприятимуть й економічна сила та гарантії безпеки в Європі.

План перемоги максимально деталізований. З ними ознайомлені США, Британія, Франція, Італія та Німеччина. Завтра Президент представить його в Європейській Раді.

Українською стороною пророблена колосальна робота. Нині відповідь за партнерами. Тут потрібна їхня рішуча позиція.


Zelenskiy / Official – Telegram
Росія повинна назавжди втратити контроль над Україною і втратити навіть бажання такого контролю. Це гарантія життя для України. І водночас – гарантія спокою для Європи. І щоб ми досягли цього, я прошу вас працювати на єдність в Україні та України – з партнерами.…

Джерело