🇺🇦 Президент України Володимир Зеленський представив План перемоги — важливий стратегічний документ

🇺🇦 Президент України Володимир Зеленський представив План перемоги — важливий стратегічний документ

🇺🇦 Президент України Володимир Зеленський представив План перемоги — важливий стратегічний документ, що складається з п’яти ключових пунктів, які мають стати основою нашої перемоги.

Колективна безпека:
Україна прагне вступити до НАТО ще до закінчення війни. Членство України в НАТО — чіткий сигнал для світу та Росії, що ми й далі рухаємось до євроінтеграції та гарантій безпеки.

Оборона:
План передбачає повернення війни на територію Росії. Йдеться про зняття обмежень на удари по військових об'єктах на території ворога, посилення використання дронів та ракет, надання Україні в реальному часі супутникових даних.

Стримування:
Україна пропонує розмістити комплексний неядерний стратегічний пакет стримування, що в підсумку зміцнить нашу безпеку.

Стратегічний економічний потенціал:
Ми маємо величезні природні ресурси, які можуть стати основою для економічного зростання. Співпраця з ЄС та США в цій сфері відкриває нові можливості для України.

Післявоєнний розвиток:
Після війни Україна матиме один із найдосвідченіших військових контингентів. Це — наша сила для стабільності та безпеки у всьому цивілізованому світі.

Сьогодні вкрай важливо усім нам бути єдиними. Єдність України, наших партнерів. Це і є основою нашої здатності досягти своєї мети.

Цей план — наш шлях до перемоги, безпеки та розвитку 🇺🇦

Джерело