ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ З ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ | ГЕННАДІЙ ЮДІН | #герої

Знайомтеся – наш наступний Герой 47-річний Геннадій Юдін. Він майор поліції, начальник сектору реагування патрульної поліції № 1 ГУНП у Донецькій області. Крім того є старшим у групі евакуаційного екіпажу поліції – «Білий янгол», що працює нині на Покровському напрямку. За час служби поліцейський разом із напарником Дмитром Соловієм врятували вже понад 500 людей, більша частина з Авдіївки, доправили до лікарні десятки поранених цивільних, доставили понад 35 тонни гуманітарної допомоги.

Колеги розповідають про Геннадія Юдіна, як про сміливу, добру, чесну та порядну людину. Сам же поліцейський, який не раз ризикував життям заради порятунку інших, про себе говорить дуже скромно.

«Я по натурі доброзичливий, завжди допомагаю людям. У моїй рідній Авдіївці все почалося ще 2014-го року. Відтоді я допомагаю місцевим. Коли в лютому 2022-го ворог почав повномасштабне вторгнення, ми з колегою стали евакуйовувати людей з інших селищ і міст нашої рідної Донеччині».

Насправді, людину характеризують її вчинки. У поліцейського Юдіна дуже велике і добре серце. Разом із дружиною він прийняв рішення про усиновлення дитини. Тепер їх дружня родина виховує малюка, якого вони взяли до себе.

«Це рішення непросте і ми прийняли його після смерті нашої молодшої донечки. – з сумом розповідає Геннадій Юдін. – Пройшли навчання зі службою у справах дітей, стали з дружиною на облік, як патронатна сім’я і чекали на відповідь. Коли отримали позитивний результат, то дитинку я вивозив уже під обстрілами. Тепер малеча в добрих руках, разом із моєю дружиною та в безпечному місці».

Поліцейського Геннадія Юдіна за відвагу та сміливість при виконанні службових обов’язків було нагороджено орденом – «За мужність ІІІ ступеня». Нагороду вручав Президент України Володимир Зеленський.

Про супермотивацію мужнього поліцейського, його нелегку працю, щоденну допомогу людям – дивіться в нашому відео.

00:00 – Інтро

00:48 – Представлення

01:23 – Обстріл в Авдіївці

01:42 – Досвід

02:56 – Людяність

03:49 – Мужність

05:42 – Відвага

06:40 – Велике серце

07:41 – Мрія

▫️ t.me/mvs_ukraine

▫️ instagram.com/mvs_ua/

▫️ fb.com/mvs.gov.ua

▫️ mvs.gov.ua/

Джерело