Ми як обласна влада, маємо допомагати у вирішенні всіх проблемних питань нашого бізнесу

Понад 300 підприємців Донеччини доєднались сьогодні до першої зустрічі регіональної платформи «Діалог влади та бізнесу». Її за дорученням Президента України Володимира Зеленського запустили на базі Конгресу місцевих та регіональних влад.

Зараз бізнес області переживає важкі часи – релокація, знищення ворогом виробничих приміщень, руйнування ланцюжків поставок та збуту, бойові дії. Та попри все, багато підприємців продовжують працювати, сплачувати податки, підтримувати економіку та Збройні сили України. Ми як обласна влада, маємо допомагати у вирішенні всіх проблемних питань нашого бізнесу – як релокованого, так і того, який продовжує працювати в області.

Зокрема, сьогодні говорили про бронювання працівників та надання підприємствам статусу об’єктів критичної інфраструктури. Спеціалісти Донецької ОДА та керівники обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відповіли на всі питання та дали рекомендації бізнесу.

Надалі щотижня будемо зустрічатись з підприємцями онлайн, а раз на три місяці – наживо. Це дозволить оперативно та фахово відповідати на питання, вирішувати проблеми.

Підтримка бізнесу зараз – це збереження робочих місць, захист економіки, майбутнє відновлення та зміцнення держави.

Працюємо разом заради спільної Перемоги!

https://www.facebook.com/vadym.filashkin

Джерело