✊За ініціативи мера Вадима Бойченка та при підтримці голови Донецької ОВА Павла Кириленка ведеться робота з вирішення житлового питання





За ініціативи мера Вадима Бойченка та при підтримці голови Донецької ОВА Павла Кириленка ведеться робота з вирішення житлового питання. Працюємо над тим, щоб внести зміни на законодавчому рівні та залучити міжнародних донорів.

😊Маріупольський муніципалітет – єдиний серед окупованих громад, займається вирішенням житлового питання. Так, продовжуємо реконструкцію гуртожитка у Дніпрі. 35 маріупольських родин, які гостро потребують підтримки, отримають комфортні умови для проживання. І це лише початок. Проєкт відкриє можливості для залучення міжнародного фінансування на реконструкцію гуртожитків в інших містах.

✍️Разом з групою народних депутатів на чолі з Оленою Шуляк та Ярославом Железняком, внесли правки до закону 7198. Це дозволить маріупольцям, не чекаючи на деокупацію міста, отримати грошову компенсацію за зруйноване житло чи сертифікат на квартиру.

☝️З усіх уточнюючих питань можна звернутися до наших центрів "ЯМаріуполь". Фахівці зроблять все, щоб допомогти кожному, бо ми єдина родина маріупольців!❤️

Джерело