🕯26 квітня – Міжнародний день пам’яті Чорнобиля. 38-мі роковини від дня Чорнобильської катастрофи – трагедії планетарного масштабу

🕯26 квітня - Міжнародний день пам'яті Чорнобиля.  38-мі роковини від дня Чорнобильської катастрофи - трагедії планетарного масштабу

🕯26 квітня – Міжнародний день пам'яті Чорнобиля. 38-мі роковини від дня Чорнобильської катастрофи – трагедії планетарного масштабу, яка і сьогодні озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох українських, буковинських родинах.

💔Хоча, час невпинно віддаляє нас від тієї страшної події, та пам’ять про Чорнобильську катастрофу залишається. Ми вшануємо жертв аварії на Чорнобильській АЕС та дякуємо тим, хто ціною власного життя чи здоров’я ліквідовував наслідки страшного вибуху.
Чорнобиль показав, що ми, українці, сильний народ, здатний подолати навіть атомного монстра.

💪Сьогодні ми дякуємо тим, хто захистив не лише українську землю, а й усе людство від поширення смертельної небезпеки. За те, що не думали про жодні нагороди та відзнаки, не ховалися за спини товаришів. Так як і сьогодні наші захисники на фронті відстоюють не тільки рідну землю, але й загальнолюдські цінності справедливості і правди.

🇺🇦Тож нехай завжди поруч з Героями буде людська подяка та шана!
Слава Україні! Героям слава!

Джерело