Миколаївські десантники відбили ворожий штурм, знищивши 2 танки, 2 БМП і кілька десятків окупантів

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України продовжують стримувати ворожу навалу у визначеному районі на Донбасі.

Днями марунові берети з Миколаєва відбили важкий штурм своїх позицій, до якого вдався ворог. У наступі противник використав три танки та чотири БМП. Варто відзначити, що останнім часом таке масоване застосування танків і бойових броньованих машин на цій ділянці відбувається рідко.

Повітряна розвідка десантників вчасно помітила висування ворожої колони і по ній почала наносити вогневе ураження бригадна артилерія. Однак це не спинило противника і він продовжив рух у напрямку переднього краю 79 одшбр. Більш того, з бойових броньованих машин було висаджено десант, який повинен був атакувати позиції бригади, щоб захопити їх.

Тоді у справу вступили бійці цих передових позицій, які вогнем кулеметів та гранатометів зустріли техніку та ворожу піхоту. Крім того, танки почали знищувати протитанкісти з протитанкових ракетних комплексів, а ворожу піхоту – оператори БПЛА, які робили скиди боєприпасів.

Шквал вогню, який обрушили на ворога миколаївські десантники, досить швидко приніс позитивний результат – ворог поніс значних втрат і змушений був відійти, використовуючи для цього димову завісу.

Усього в бою було знищено 2 танки і 2 БМП противника, а також кілька десятків ворожих бійців.

На відео видно, як за допомогою дрона марунові берети з Миколаєва знищують піхоту противника, яка починає відходити під прикриттям диму. А також знищення протитанкістами ворожого танку.

Коментуючи цей бій, командир одного з підрозділів, який брав участь у бою, зазначив, що ворог діяв грамотно.

– Противник зробив все, щоб перемогти, але ми зробили більше і перемога дісталася нам, – відзначив офіцер.

Разом до Перемоги! ДШВ – Завжди Перші! Слава Україні!

#stoprussia #ДШВ #ЗСУ #Завжди_Перші #UkrainianAirAssaultForces

#AirAssaultForces #WarInUkraine #RussianAggression

#BattleOfUkrainianAirAssaultForces

Джерело