«ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

«ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

«ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ»

26 серпня 2023 року до Дня пам’яті захисників України Міністерство у справах ветеранів планує провести патріотичний  забіг у пам’ять про воїнів, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Забіг є можливістю пробігти за тих, хто загинув захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, подякувати та підтримати близьких наших героїв, об’єднати ветеранів, діючих військовослужбовців, волонтерів, молодь та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, територіальної цілісності, вшанування пам’яті героїв.

Започаткував забіг у 2018 році батько загиблого Героя російсько-української війни, “кіборга” Олексія Дурмасенка. Щороку участь у ньому беруть тисячі людей.

Про деталі організації цьогорічного заходу буде повідомлено додатково.

Контактна особа від Мінветеранів – Андрій Штефанюк, головний спеціаліст відділу взаємодії з громадськими об’єднаннями та розвитку
ветеранського руху Департаменту громадянської ідентичності та ветеранського розвитку. Адреса електронної пошти для зворотного зв’язку та номер телефону: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., +38 (063) 227-09-36.

Джерело